Referencer

Kommentarer

"Hej Anders..
Helt fuldstændig perfekt fordrag du gav på Bråskovgård Efterskole! Du har fået rigtig mange til at tænke alle tingene godt og grundigt igennem. Det første jeg gjorde da du var færdig med fordraget, var at fortælle mine forældre hvor højt jeg elsker dem, og hvor meget de betyder for mig.
Du fik mig til at tænke meget over ting jeg ikke havde tænkt på før. Selv under fordraget fik jeg små tårer igang, for alt det du siger, er efter min mening 100% korrekt! Amen' du er simpelhen for sej.. Er så taknemmelig for at du kom og sagde de 'vise' ord. Helt igennem fantastisk! Du kan få rigtig mange unge til at tænke en helt masse igennem.. Er ked af at det ikke er ALLE unge der får lov til at hører dit fordrag. Keep up the good work, du er MEGET velkommen til at komme tilbage på BGE! Det er helt sikkert!"

- Maja Simanic, elev på Bråskovgaard Efterskole

"Hej Anders
crème de la crème, førsteklasses, det bedste af det bedste ! Et super foredrag på 10'eren i Glostrup. Rigtigt fedt at høre om din mening og tilgang til livet. Du kom med en masse til eftertanke. Det var vildt fedt."

- Anders, 10'eren, Glostrup

"Hey Anders! Det var rigtig fedt idag. Du er god til at fremlægge :) Der er rigtig mange ting jeg var enige i, måske dem alle. Men du fik selv fjolserne fra skolen til at se anderledes på hinanden. Tak tak og endnu engang tak! :D"
- Liv, Oure Efterskole

"Hey do ... mega fed foredrag du fik lavet på næsbjerg .. sådan en som dig burde sku komme noed oftere .."
- Kapper, Næsbjerg Skole

"Du har lige afsluttet det fedeste foredrag på Vejstrup Ungdomsskole. Det var så fedt ! Du gjorde virkelig et godt indtryk på alle. Når man sad inde i vores foredragssal så var der bare helt stille. Vi har aldrig været så stille som idag og det betød at vi alle hørte nøje efter . Selv de "hårde" drenge. Du har fortalt mig noget jeg kan tage med i bagagen og noget jeg vil huske længe ! Det er noget jeg kan fortælle videre og noget alle kan bruge. Jeg er sikker på at os der idag har hørt dit foredrag vil fortælle vidt og bredt om hvor fedt det har været ! Og noget de selv kan bruge senere !
Det er fedt at se at du har sådan en god selvtillid og er så god til at give dine erfaringer fra dig ! Når du står og snakker smitter din selvtillid og dit kanon humør hele forsamlingen. Da vi gik ud fra salen hørte jeg ikke en der sagde at de var kedeligt ! Håber at vores vejledere kan bruge dit foredrag næste gang, for dit var virkelig FEDT !"

- Mulle, Vejstrup Ungdomsskole

"Det var et rigtig godt foredrag! Jeg er sikker på du fik sagt noget som rørte i mange af os, i hvert fald i mig. Og som du sagde til os, vil jeg også sige til dig, selvom jeg kun kendte dig i ca. 1½ dag! Du er fantastisk!"
- Sille, Nøvlingskov Efterskole

Da du den 23. September besøgte husflidsefterskolen i Skjern, for at holde foredrag gjorde du et stort indtryk på os. Du gav os helt klart en hel masse ting at tænke over, og vi var begge helt opslugt af dit fantastiske foredrag.´Vi syntes bare du skal vide, at du har ændret vores syn på både andre mennesker og os selv. Tusind tak for en super oplevelse.
- Line og Annette

"Keep up the good work!! Jeg synes det har været nogle mega fede "taler" du har holdt i denne uge. Og det er bare sejt at du "tør" at være den du er."
- 16-årig dreng, Hørby Ungdomsskole