Kvalifikationer

"Hvad kvalificerer dig til at holde foredrag...?"

Dette spørgsmål har jeg af og til mødt i forskellige afskygninger, når jeg er troppet op et nyt sted.
I og for sig et ganske relevant spørgsmål, men det bliver altid stillet af voksne mennesker. Hvorfor? Fordi unge er fuldstændig ligeglade med et CV. At jeg er uddannet lærer, systemisk coach, har rejst i 80 lande, holdt mere end 500 foredrag og har arbejdet med unge igennem 18 år i kommunale, private og selvstændige initiativer er fuldstændig ligegyldigt, hvis det jeg siger ikke giver mening for dem der lytter.

Uden at forklejne andres og eget uddannelses niveau, så er et imponerende CV lang nemmere at levere, end et se- og lytteværdigt foredrag...Så for at svare kort på spørgsmålet, så er svaret, at jeg er kvalificeret, fordi jeg formår at sige noget på en måde, så andre forstår det, og føler sig ramt, rørt, underholdt eller udfordret.
Det er det jeg brænder for, og så længe andre mener jeg lykkes i det, så bliver jeg ved lidt endnu:-)(Se kommentarer til mine foredrag her)

Denne video fortæller, hvad jeg brænder for, og hvordan jeg ser på min og vores allesammens rolle i den verden vi lever i....og dermed giver den svaret på; Hvorfor jeg holder foredrag!!