Speaker

Jeg har i de sidste 14 år levet AF og FOR, at besvare det spørgsmål som ligger dybest i alle unge.

Spørgsmålet: Er jeg go’ nok?

I folkeskolen fik jeg at vide, at jeg havde en for livlig fantasi og snakkede for meget...og det har jeg så levet af lige siden.
Siden 2004 har jeg afholdt 900 foredrag, der har fået både unge, forældre og undervisere til at grine og græde...og efterhånden er det gået op for mig, at det desværre ikke kun er de unge, som stiller sig selv dette spørgsmål.

Derfor er det blevet min selverklærede mission at bekæmpe mindreværdsfølelsen og forkerthedsfølelsen, og udruste både unge og voksne med værktøjer til at håndtere alle de svære følelser, der følger med i slipstrømmen.

Den mission starter ikke med at fortælle dig, hvad du skal BLIVE til.

Den mission starter med at fortælle, hvem du allerede ER!

Verden har ikke brug for flere kopier – verden har brug for ORIGINALER!

Herunder finder du en ufuldstændig liste over de foredrag jeg pt tilbyder. Foredragene vinkles alt afhængig af, hvilken kontekst de skal leveres i.

Billeder fra mine foredrag

4 forskellige foredrag:

Foredraget: Alle har et liv, der er værd at leve, er blevet afholdt mere end 700 gange i forskellige udgaver, til både unge, voksne og forældre.
Foredraget sætter fokus på vores værdi som mennesker og vores syn på os selv og andre.


Læs mere...
H!ÆLP din Teenager er et foredrag, der giver svar på, HVORFOR det er svært at være Teenageforældre, og HVORDAN man kan løse opgaven! Jeg er ikke Teenageforælder, men få mennesker har mødt og talt med og til så mange unge som jeg har, og det er dén erfaring jeg gerne vil bruge til at HJÆLPE Teenageforældre med at HJÆLPE deres Teenagere!

Læs mere...
Foredraget: MedieVirkelighed/Min Virkelighed kobler teoretisk viden og personlige beretninger sammen i en mediecocktail, der gerne skulle udmunde i en lille portion sund fornuft. Foredraget vil gøre lytterne til mere kompetente mediebrugere igennem en kritisk tilgang til den informationsstrøm de møder.

Læs mere...

Dette foredrag sætter fokus på mødet med en verden udenfor de vante rammer! Hvad vi kan gøre, når vi står i ”lort til halsen” og hvorfor vi gør som gør. Foredraget sætter sprog på, hvordan vores selvbillede og selvfortælling kan hjælpe os til at klare os igennem det utænkelige, men samtidig også kan være vores største fjende.

Læs mere...Reaktioner

  • “Hej Anders. 1000 tak for dit super foredrag, her på Oure. du har virkelig, sat en masse igang i hovedet på mig, og jeg har virkelig tænkt over de ting du sagde. Især dine filosofiske sætninger, og det du fortalte med menneskers image, jeg har aldrig rigtigt, tænkt på det før. Det er virkelig noget jeg vil tage med ud i livet... igen tak for et fedt foredrag...” – Julie, Oure Idrætsefterskole

  • “Jeg er helt sikker på mange af mine venner lyttede meget mere til dig, end hvis der havde stået en herre med en stram slipseknude :-) Du er dygtig til at fange menneskers opmærksomhed og tankegang!!” – 16-årig pige, Hørby Ungdomsskole

  • “Tak for et skønt, skønt foredrag.! da jeg efter foredraget forlod lokalet, havde jeg en vild fornæmmelse i kroppen.. du fik bare fat i noget, dybt inde i mig.. det du sagde satte så mange tanker i gang inde i mit lige nu, alt for lille hoved! du er enormt inspirerende, og en persom der virkelig sætter spor selvom jeg ikke aner hvem du i virkeligheden er.” – Josefine, Københavns Tekniske Skole

  • “Lige en stor tak for et super godt foredrag på Husflidsefterskolen i går. Vores datter har haft meget svært med at finde sig til rette, hun føler sig meget anderledes end de andre - ikke så lille og net som mange af de andre piger - og så "var hun jo ikke så meget værd". Du satte virkelig noget i gang! Vi som forældre kan også bruge det i vores hverdag.” – Ernst og Trine, forældre

  • “Tak for et super foredrag, det var virkelig inspirerende at høre på. Tror det er et af de bedste foredrag jeg længe har været med til. Jeg er sikker på der er mange der efter dit foredrag vil gøre mere for at give folk noget mere selvtillid. Selvom vi var mere end 200 elever i rummet lykkedes det dig alligevel at have fuldstændig stilhed, bortset fra når du sagde noget sjovt. ” – Kris, Vejstrup Ungdomsskole