Jubilæumspris

Et modargument for at booke mig kan være, at det er for dyrt. Det har jeg valgt at imødekomme ved at tilbyde jer den pris I kunne have fået, hvis I havde booket mig for 10 år siden, da jeg i september 2004 for første gang afholdt foredraget: "Alle har et liv - der er værd at leve" på en efterskole i Jylland!

10 års Jubilæumstilbud:

60 min foredrag: 1900 kr + kørsel fra Kbh


(Det med SMÅT: Prisen gælder et foredrag for elever på efterskoler jeg endnu ikke har besøgt øst for storebælt. Det skal afholdes i tidsrummet 12-18, (hvor der er mindst pres på hjemmefronten), og inden afslutning af 14/15 skoleåret. Jeg forventer, at mindst 4 ansatte medvirker til foredraget, så foredraget ikke kun bliver elevernes referenceramme)


Problemet ved at sælge noget billigt, er at folk ofte tror de får en dårlig vare, men det må I se om I kan komme ud over;-) Jeg har ikke tidligere prøvet at sænke priserne så meget, men da jeg som nævnt har en særlig forkærlighed for efterskoler, får I altså dette tilbud i resten af dette skoleår.

Lad mig dog understrege, at jeg ikke mener de normale priser er for dyre, men jeg er helt med på, at det er mange penge, når det billigste jo er at lade være.

En efterskoleelev koster ca 12 kr i timen, hvis man indberegner weekender og de timer, hvor de sover. Men et foredrag med mig skulle meget gerne give jeres elever mere udbytte end de timer de bruger i sengen. Efter foredrag på mere end 80 forskellige efterskoler, (Se listen over efterskolereferencer længere nede. Alle referencer kan ses HER), mener jeg derfor ikke det er alt for kækt at påstå, at det er mere end pengene værd…


Øvrige priser for andre foredrag:
1: Standard Foredrag med eller uden forældre 90 min i 2 blokke, dag/aften & weekend: 5000/6000kr*
2: Kort Foredrag 45-60 min, dag/aften & weekend: 4500/5500kr*
3: 150 min i 3 blokke: 6200kr*
4: Temadage (ca 3-4 timer) med 2 fællesoplæg og 2 kønsopdelte oplæg: 7500kr*
(*Alle priser på nær jubilæumspris er op til 100 prs og excl kørsel)

Billeder fra mine foredrag

Referencer